Η Γη της Ελιάς: Τι αντάλλαγμα ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη;

 

Η Γη της Ελιάς: Τι αντάλλαγμα ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη;

Μετά τον θάνατο της Μυρτάλης, στην γη της ελιάς, ο Ισίδωρος αποφασίζει να δώσει το 20% που κράτησε η ανιψιά του από την εταιρεία, στην Ισμήνη.Η Γη της Ελιάς: Τι αντάλλαγμα ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη;

 

Εκείνη, αν και διστακτική, το δέχεται και τον ευχαριστεί.

 

Η Ισμήνη, θέλοντας να ευχαριστήσει την Αλκμήνη και την Αντωνία για τη δουλειά τους, τούς το παραχωρεί, δίνοντάς τους έτσι το κίνητρο να δουλεύουν με ακόμη περισσότερη όρεξη!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα Πολυξένη-Θέμη

Ο Ισίδωρος, όμως, δε μένει μόνο σε αυτό. Μαθαίνει πως η Ισμήνη αγόρασε ένα μεγάλο δάνειο, για να καταφέρει να αγοράσει το ποσοστό της Μυρτάλης, για αυτό και παίρνει την μεγάλη απόφαση: Της επιστρέφει όλα τα χρήματα που εκείνη είχε δώσει στην Μυρτάλη, για να μπορέσει να ξεχρεώσει το δάνειό της.

Όλη η εταιρεία μένει στα χέρια της. Το μοναδικό αντάλλαγμα που ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη, είναι να εκτοξεύσει τα κέρδη της επιχείρησης και να την φτάσει πολύ ψηλά, για χάρη της ανιψιάς του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα αλλάζει την ζωή της

Οι δυο τους βουρκώνουν και αγκαλιάζονται σφιχτά. Ο Ισίδωρος λέει στην Ισμήνη πως και η Μυρτάλη αυτό θα ήθελε, να δει την επιχείρηση καλλυντικών να ανθίζει, στα χέρια της Ισμήνης…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *