Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Ευτυχία

Μετά την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, ο Άρης, που υποδύεται ο Νίκος Μέλλος και η Ευτυχία στο ρόλο της οποίας βλέπουμε την Ιφιγένεια Πιερίδου ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και είναι ζευγάρι στη ζωή

Η Γη της Ελιάς έγινε η αφορμή να συναντηθούν οι δύο ηθοποιοί και να να ερωτευθούν και να περνούν μαζί την καθημερινότητα τους. Μάλιστα την πρώτη κοινή τους φωτογραφία έχει ανεβάσει ο Νίκος Μέλλος στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας «The little things? The little moments? They arent’t little»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μέλλος δεν θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA λόγω ενός ατυχήματος στο πόδι, που του απαγορεύει τις μετακινήσεις στην Κύπρο, καθώς θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Σχετικά με την Ιφιγένεια Πιερίδου και τη συνέχεια του ρόλου της ως Ευτυχία στη σειρά, δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία της με τη σειρά, θα ολοκληρωθεί φέτος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πετάει τη βέρα του στο ποτάμι και κλαίει

Αν ολοκληρωθεί ο ρόλος της αν και δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες η spoilers για το τέλος της, δεν αποκλείεται η δαιμόνια Βάνα να την αποτελειώσει και αυτή καθώς συνηθίζεται σε ρόλους πρωταγωνιστών να βγαίνουν από τη μέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *