Η Γη της Ελιάς: «Είναι προκλητικό να πενθείς για ένα δολοφόνο…»

Η Μαργαρίτα κάθε μέρα που περνάει μετανιώνει όλο και περισσότερο, νομίζοντας ότι μπορούσε να αποτρέψει τον Αλέξη και δεν το έκανε, στην Γη της Ελιάς. Μια κίνηση που η Μαρία θα την θεωρήσει προκλητική και θα το πει στην Μαργαρίτα κάνοντας την να νιώθει ακόμη πιο χάλια. Την ίδια ώρα, ο Φίλλιπος ετοιμάζεται για τον στρατό.

Όσα θα δούμε σήμερα 30/5 στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Της περνάνε σκέψεις να αυτοκτονήσει

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο. Η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρείας στην Αλκμήνη και την Αντωνία, με σκοπό να τις δελεάσει ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο.

Ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του. Η Ειρήνη και η Θεοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πάντα ήθελα ένα παιδί από σένα»

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως σε λίγες μέρες θα ντυθεί στα χακί και ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων μιας και η Μαργαρίτα, στην Γη της Ελιάς,δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *