Έρωτας Φυγάς: Αυτή θα είναι η μοναδική κληρονόμος των Δεμερτζίδων

 

Έρωτας Φυγάς: Αυτή θα είναι η μοναδική κληρονόμος των Δεμερτζίδων

Έρωτας Φυγάς: Αυτή θα είναι η μοναδική κληρονόμος των Δεμερτζίδων

 

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς Αθηνάς, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Αλεξάνδρα φέρνει στον κόσμο την κορούλα της και κόρη του Ιάσονα. Η χαρά στο αρχοντικό είναι τεράστια και η Μαργέτα αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη συζήτηση στον γιο της, σχετικά με την περιουσία των Δεμερτζίδων, στον Έρωτα Φυγά.

Ο Ιάσονας σκέφτεται να γράψει μια μεγάλη διαθήκη, για να μπορέσει να ξεχωρίσει κάποια περιουσιακά του στοιχεία. Το μόνο που σκέφτεται, είναι να τα αφήσει όλα στα παιδιά του, αλλά και στην Αλεξάνδρα.Έρωτας Φυγάς: Αυτή θα είναι η μοναδική κληρονόμος των Δεμερτζίδων

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τους πιάνει

Βέβαια, η Μαργέτα έχει αντίθετη γνώμη. Όπως είναι φυσικό, όλοι τους τρέμουν πως κάποια στιγμή η Αλεξάνδρα θα τα βροντήξει όλα πίσω της και θα εξαφανιστεί! Για αυτό και πρέπει να κινηθούν με προσοχή..

Η Μαργέτα νομίζει στον γιο της να γραφτεί όλη η περιουσία, μόνο στη νεογέννητη κόρη του. Το παιδί αυτό έχει το αίμα των Δεμερτζίδων και του αξίζει να πάρει όλη την περιουσία, στον Έρωτα Φυγά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο εδώλιο κι ο Φίλιππος στο…

Μάλιστα, εάν η Αλεξάνδρα αποφασίσει να τον εγκαταλείψει ξανά, θα μπορεί να πάρει μαζί της μόνο τον μικρό Γιωργάκη. Η μικρή είναι κόρη του Ιάσονα και έχει δικαιώματα ως πατέρας!

Η σκέψη αυτή φαίνεται λογική, όμως ο Ιάσονας δε θέλει να αφήσει τον Γιωργάκη εκτός περιουσίας, παρόλο που δεν είναι γιος του. Άλλωστε, τον αγάπησε σαν δικό του παιδί. Άραγε, θα βάλει την τελική υπογραφή στο όνομα της κόρης του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *