Μαύρο Ρόδο: Θα προλάβει ο Βίκος να γνωρίσει την μητέρα του;

Ο Πέτρος που αντιμετωπίζει παράλληλα όπως θα δεις και το θέμα της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του πατέρα του, ο οποίος εξίσου θα είναι θυμωμένος με την εμπλοκή της κόρης του με τον ορκισμένο εχθρό του.

Προς το φινάλε της φετινής σεζόν θα έχουμε και τον επίλογο στην ιστορία του Βίκου. Όλα δείχνουν πως η Αλεξία που έχει ανακαλύψει τη φωτογραφία του Φραντζή στην κατοχή του αγαπημένου της. αντιλαμβάνεται πως έχει σχέση τόσο με την απαγωγή της γιαγιάς της και αργότερα αντιλαμβάνεται και με της μητέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Συγκινητική εξομολόγηση: «Είσαι αίμα μου, σ’ αγαπάω»

Ο πατέρας της θα είναι εκείνος που θα ορκιστεί εκδίκηση και θα βάλει να τον δολοφονήσουν, αφού καταλάβει και τον διπλό και ύποπτο ρόλο του Παράσχου. Όλα δείχνουν έναν τραγικό επίλογο του ήρωα. Που όμως θα γίνει λίγο πριν προλάβει η Φιλαρέτη να τον σφίξει στην αγκαλιά της ως παιδί της. Άδικο.

Σύμφωνα με το queen.gr, η αποκάλυψη αυτή, όπως και η αποκάλυψη της αλήθειας για τον χαρακτήρα του γιου της και τις παρανομίες του, υπόσχονται ένα συναρπαστικό υποκριτικό τετ α τετ Κατερίνας Διδασκάλου και Γιάννη Κουκουράκη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *