Μαύρο Ρόδο: O Πέτρος ακούει την καρδιά του παιδιού του

 

Μαύρο Ρόδο: O Πέτρος ακούει την καρδιά του παιδιού του

Η Πολυξένη που μαθαίνει από το Γεράσιμο πως η Ελισάβετ είναι έγκυος τρέχει να το πει στον Καστρινό.Μαύρο Ρόδο: O Πέτρος ακούει την καρδιά του παιδιού του

 

“Η Ελισάβετ είναι έγκυος από το γιο σου” τον ενημερώνει. Στο μεταξύ η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο.

“Να φύγεις από δω μέσα κορίτσι μου, έξω σε περιμένει η ζωή“, την συμβουλεύει αλλά εκείνη αρνείται και βάζεις τον πατέρα της να της ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια. Μόνο που τελικά εκείνος το μαθαίνει από το Θέμη. “Το έκανες το θαύμα σου μικρέ. Θα γίνεις πατέρας, η Ελισάβετ είναι έγκυος“.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Περισσότερα Χρήματα Ζητάει Η Άννα Από Τον Δημήτρη «Θέλω Κι Άλλα Λεφτά»

Ο Πέτρος τρελαίνεται που το μαθαίνει και φεύγει για την Γερακιανή. Μόνο που η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του. Ακόμα και όταν το βλέπει να καίγεται από την πίεση και την ένταση. Η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί.

Ο Πέτρος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμει να μη συμβεί κάτι κακό. Ευτυχώς όμως όλα πάνε καλά ενώ στο πρώτο υπέρηχο του μωρού ο Πέτρος είναι παρών και ακούει κι εκείνος την καρδιά του παιδιού του.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά: Επεισόδια 85 - 86 - 87

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *