Ανατριχίλα από καταγγελία για μαθήτρια δημοτικού – «Δεμένη & φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

 

Ανατριχίλα από καταγγελία για μαθήτρια δημοτικού - «Δεμένη & φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»
Ανατριχίλα από καταγγελία για μαθήτρια δημοτικού – «Δεμένη & φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απέναντι σε 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που φοιτεί στην πρώτη τάξη Δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων της Αττικής, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη από συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου.

 

«Όχι εδώ, θα σας πω στο σπίτι…»

Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι πως, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο MEGA, το περιστατικό μεταφέρθηκε στους γονείς από την ίδια την 7χρονη, όταν το σχολείο δήλωνε άγνοια.

Διαβάστε Επίσης  Αποκλειστικό. Στο "φως" οι βεβαιώσεις του Νοσοκομείου Παίδων που αποδεικνύουν πως δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς κεταμίνη

«Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης στο LIVE NEWS.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί.

»Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Διαβάστε Επίσης  Ενδοοικογενειακή βία: Στο 1.000% η αύξηση στις κλήσεις - Στοιχεία σοκ για παιδιά με αυτοκτονικό ιδεασμό

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι».

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο».

 

«Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες»

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *