Άσχημα νέα για τον 21χρονο Γεράσιμο, ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα οι γιατροί: «Βαριές επιπλοκές, δίνει μάχη στη ΜΕΘ»

 

Άσχημα νέα για τον 21χρονο Γεράσιμο, ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα οι γιατροί: «Βαριές επιπλοκές, δίνει μάχη στη ΜΕΘ»

Άσχημα νέα για τον 21χρονο Γεράσιμο, ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα οι γιατροί: «Βαριές επιπλοκές, δίνει μάχη στη ΜΕΘ»

Για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου Γεράσιμου – Ιάσωνα Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζήσαντος από το 1ο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη, μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον νεαρό μαχητή της ζωής, που μάλιστα χθες είχε και τα γενέθλιά του τα οποία και πέρασε στη ΜΕΘ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν τρεις μήνες όντας σε κώμα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κώμα και έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος: «Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Είναι σε πολύ βαριά και κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα. Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε κιόλας, αν όλες αυτές ή κάποιες από αυτές, πιθανόν να είναι και αναστρέψιμες, κάποιες φυσικά δεν θα είναι αναστρέψιμες. Αναπνέει με τραχειοστομία και βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί και μία δεύτερη μάχη για την αποκατάσταση κάποιων από τις βαριές επιπλοκές που φέρει».

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος το Σάββατο (24/2/2024 ) στην Αττική

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γεράσιμος έκλεισε τα 21 του χρόνια μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς ο Γεράσιμος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε η θεία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε». Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν δεκάδες ευχές από φίλους και μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε Επίσης  Τελευταία ημέρα για τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία

«Χρόνια πολλά στον…, εύχομαι να διασχίσει τις Συμπληγάδες και να γυρίσει νικητής πίσω.

Θα είναι η καλύτερη δικαίωση για όλες τις μαμάδες των Τεμπών», «Πολύχρονος, γρήγορη αποκατάσταση και του χρόνου γερός και δυνατός να γιορτάζει σ΄ ένα ατέλειωτο πάρτι», «Ο Θεός να του δώσει πίσω όλα όσα έχει στερηθεί, τόσο άδικα, όλες αυτές τις μέρες. Πολλαπλάσια χαρά, ελπίδα, πίστη και μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές για τον ίδιο και όλους όσοι τον αγαπούν και λαχταρούν να τον δουν γερό στα πόδια του», είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα μέσω facebook, που δέχτηκε η οικογένεια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *