Η Γη της Ελιάς: Στοιχείο φωτιά καίει την Ευτυχία

 

Η Γη της Ελιάς: Στοιχείο φωτιά καίει την Ευτυχία

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς στο mega η γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Στοιχείο φωτιά καίει την Ευτυχία

 

Όπως θα δούμε ο Κουράκος ανοίγει ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και ανακαλύπτει ένα στοιχείο που καίει την Ευτυχία. Π

αράλληλα ο Λυκούργος και η Χάιδω παντρεύονται ενώ η Αρετή παγιδεύει τον Στάθη.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε ξαφνικά και ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Ο λόγος για την Ευτυχία και τον Γιώργη Κουράκο, οι οποίοι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνουν ήδη όνειρα για την κοινή τους πορεία.

Τελευταία όπως είδαμε μεταξύ τους υπάρχουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις όμως δεν ήταν ικανές να χωρίσουν το ζευγάρι. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, στα νέα επεισόδια λίγες ημέρες πριν από το γάμο τους ζωντανεύει ξανά ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ευτυχίας καθώς μια ανάμνηση που έχει με τον Ανέστη προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον Γιώργη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Εντωμεταξύ δύο θαμώνες του καφενείου αρχίζουν να σχολιάζουν ότι ο Κουράκος δεν κατάφερε να εξιχνιάσει την δολοφονία του Ανέστη κάνοντας επικριτικά σχόλια σε βάρος του. Μέσα σε μερικές ώρες ο αστυνόμος μαθαίνει όσα λέγονται για εκείνον και θίγεται.

Αποφασίζει λοιπόν να ανοίξει ξανά την ανεξιχνίαστη υπόθεση και αναλαμβάνει προσωπικά να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα. Επιστρέφοντας την ίδια μέρα στο σπίτι ανακοινώνει στην αγαπημένη του την απόφαση του κάνοντας την να χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Η Ευτυχία τρομοκρατείται στην ιδέα πως ο Γιώργης ξεκινάει νέο κύκλο ερευνών και τρέμει μήπως τελικά βρεθεί στα ίχνη της. Χωρίς να χάσει χρόνο μοιράζεται τους φόβους της με τη συνεργό της την Άννα η οποία την έπεισε να συγκαλύψουν το φόνο του Ανέστη διότι η Ευτυχία τον μαχαίρωσε θανάσιμα ενώ βρισκόταν σε άμυνα.

Ο Γιώργης αγνοώντας την αλήθεια αρχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και αναλαμβάνει να δει με προσοχή όλα τα παλιά βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές, προκειμένου να βρει νέα στοιχεία. Κάποια στιγμή ο Κουράκος ανακαλύπτει στην κουζίνα του σπιτιού που ζει με την Ευτυχία ένα στοιχείο φωτιά που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες

Συγκεκριμένα εντοπίζει ίχνη ξεραμένου αίματος μέσω μίας εξειδικευμένης ουσίας που διαθέτει η αστυνομία. Ο αστυνόμος ξαφνιάζεται και συνδυάζοντας το στοιχείο αυτό με το οπτικό υλικό που είδε πηγαίνει το δείγμα για ανάλυση χωρίς να πει τίποτα στην κοπέλα.

Η Ευτυχία αγνοώντας τις κινήσεις του εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη για την έκβαση της έρευνας του και αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να κάνει αρνητικές σκέψεις. Παρόλο που άντρας αντιλαμβάνεται ότι κάτι την απασχολεί έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην έρευνα του.

Ο Γιώργης αγωνιά να μάθει αν το αίμα που βρέθηκε στην κουζίνα τους ανήκει στον Ανέστη καθώς αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες του θα έρθει αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *