Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εξηγούν την αποχώρηση τους

 

Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εξηγούν την αποχώρηση τους

Σοκαρισμένο παρακολούθησε το κοινό τη δολοφονία της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς ενώ ακολουθεί και το τέλος του Αλέξη από την σειρά.Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εξηγούν την αποχώρηση τους

Οι δύο ηθοποιοί, Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Hello όπου αναφέρθηκαν στην απόφαση τους να αποχωρήσουν από τη Γη της Ελιάς.

 

Μαζί την πήρατε την απόφαση;

Αφροδίτη Λιάντου: Όχι, δεν την πήραμε μαζί, αλλά οι λόγοι ήτα παρόμοιοι. Προσωπικά, ήθελα να γυρίσω στη βάση μου και να δουλέψω σε νέα πράγματα, τα οποία θα με εξελίξουν ακόμα περισσότερο.Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εξηγούν την αποχώρηση τους

Διαβάστε Επίσης  Οι «Άγριες μέλισσες» πάνε και για τρίτη σεζόν!

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Κάναμε παρόμοιες σκέψεις.

Απ’ ότι καταλαβαίνω, εσείς θελήσατε να φύγετε από τη σειρά, σωστά;

Αφροδίτη Λιάντου: Δεχθήκαμε πρόταση για την τρίτη σεζόν και, επιπλέον, η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απλώς, επειδή τα γυρίσματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, ήθελα μετά από δύο χρόνια να επιστρέψω στο σπίτι μου, το πηγαινέλα είναι αρκετά κουραστικό. Υπάρχουν επίσης και κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Δεν ήταν κάτι που ήρθε απότομα, ούτε έγινε κάποια ξαφνική ανακοίνωση. Συζητήθηκε το θέμα. Υπήρξαν μεγάλη κατανόηση και τέλεια συνεννόηση από όλες τις πλευρές. Ως ηθοποιοί, θέλουμε να παίζουμε και στο θέατρο, κι αυτό είναι εφικτό αν ζούμε στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή: Ζέστη με σκόνη από τη Σαχάρα – Πού θα πέσουν λασποβροχές

Αφροδίτη Λιάντου: Πράγματι, αυτό είναι πολύ βασικό. Όταν λείπεις Δευτέρα με Παρασκευή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις θέατρο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *