Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει ένα τεράστιο δώρο στην Ισμήνη

Μετά τον θάνατο της Μυρτάλης, ο Ισίδωρος και η Ισμήνη θα έρθουν πολύ κοντά, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως το τραγικό αυτό συμβάν θα αλλάξει πολλά στις ζωές τους, αλλά και στις επιχειρήσεις τους.

Η Ισμήνη πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό, για να αγοράσει το ποσοστό της Μυρτάλης στην εταιρεία καλλυντικών. Σκοπός της Μυρτάλης ήταν να κρατήσει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό, περίπου το 20%.

Με αυτό θα πορευόταν στην Ελβετία, σαν μικρομέτοχος, παίρνοντας ένα μικρό χαρτζιλίκι από τα έσοδα της εταιρείας κάθε μήνα. Το υπόλοιπο 80% ανήκει στην Ισμήνη, η οποία έγινε αφεντικό της επιχείρησης.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Η Κατερίνη υποπτεύεται ότι ο Στασινόπουλος την απατά και απειλεί με διαζύγιο

Μετά το θάνατό της, όλα αλλάζουν. Το 20% μένει στον αέρα. Ο Ισίδωρος προτείνει στην Ισμήνη να της το παραχωρήσει, για να έχει εκείνη το 100% στα χέρια της. Άλλωστε, οι δύο γυναίκες μαζί έφτιαξαν αυτό το εργαστήρι, με αγάπη και μεράκι.

Η Ισμήνη του αναφέρει πως δε μπορεί να το αγοράσει, όμως ο Ισίδωρος επιμένει να της το κάνει δώρο, στην γη της ελιάς. Έτσι, η Ισμήνη βρίσκει την ευκαιρία να κάνει -με τη σειρά της- ένα μικρό δωράκι στην Αλκμήνη και την Αντωνία: Το 20% περνά στα χέρια των δύο κοριτσιών, οι οποίες υπόσχονται να βάλουν τα δυνατά τους, για να κρατηθεί η επιχείρηση ανοιχτή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πού είναι το παιδί της Αντιγόνης και γιατί το έκρυβε

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *