Συντάξεις Ιουνίου 2023: Οι ημερομηνίες – Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους

Την εβδομάδα μετά τις εκλογές, δηλαδή τις τελευταίες ημέρες του Μαϊου θα γίνουν και οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου σε όλους τους δικαιούχους συνταξιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής τους διαμορφώνεται ως εξής:

Την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διαβάστε Επίσης  Αρκάς – Η Ασημίνα, ο Ναπολέων και το… καλοριφέρ – Πώς μας καλημερίζει

Τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Διαβάστε Επίσης  Προστασία α΄κατοικίας: Ανανεωμένος οδηγός για τις αιτήσεις

Όπως συνηθίζεται, τα χρήματα θα πιστωθούν συτους δικαιούχους, και θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς, το βράδυ της προηγούμενης μέρας από την «επίσημη» ημέρα πληρωμής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *