Η Γη της Ελιάς – Δήλωση σοκ: «Τώρα θυμήθηκαν όλοι να την κλάψουν»

Όλοι στην γη της ελιάς κλαίνε για την Μυρτάλη, αλλά η Αρετή στον κόσμο της.. Μετά την κηδεία, η Αρετή αγκαλιάζει τον δακρυσμένο γιο της και ξεκινά ένα απίστευτο παραλήρημα, το οποίο θα εξοργίσει τηλεθεατές και πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, η Αρετή θα τα βάλει με την Ιουλία, αλλά και με την νεκρή Μυρτάλη. Θα πει στον Στέφανο πως στάθηκε τυχερός που την χώρισε, γιατί μαζί της θα υπέφερε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τότε θα προβληθεί το οδυνηρό τέλος της Μυρτάλης

«Τώρα θυμήθηκαν όλοι να την κλάψουν! Όταν έβγαζε μια γλώσσα πιο μεγάλη από το μπόι της; Θεός σχωρέσ’ την, δε λέω, αλλά δεν θα την αγιάσουμε τώρα…», θα είναι κάποια από τα λόγια της.

Ο Στέφανος και ο Στάθης θα γίνουν έξαλλοι, όμως δε θα της πουν κουβέντα. Ο πόνος τους είναι μεγάλος, για να ασχοληθούν με τις κακίες της Αρετής. Εκτός, όμως, από την Μυρτάλη, η Αρετή θα αρχίσει να κακολογεί και την Ιουλία, η οποία θα καταρρεύσει στην κηδεία της ανιψιάς της, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημήτρης Σε Σκέψεις – Η Εμμονή Της Άννας Φουντώνει

Ο Στέφανος τότε θα καταλάβει πως η μάνα του δεν έχει αλλάξει και θα σπεύσει να ενημερώσει την αδελφή του να προσέχει.. Τα σατανικά της σχέδια καταρρέουν σιγά σιγά, σαν τραπουλόχαρτα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *