Η Γη της Ελιάς: Ποιον αποχαιρετά τελευταίο και καλύτερο η Εύα;

 

Η Γη της Ελιάς: Ποιον αποχαιρετά τελευταίο και καλύτερο η Εύα;

Η Γη της Ελιάς: Ποιον αποχαιρετά τελευταίο και καλύτερο η Εύα;

 

Η Εύα έχει πάρει την απόφασή της να εγκαταλείψει την γη της ελιάς, για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Ντουμπάι. Λίγο πριν φύγει, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, για να τον αποχαιρετίσει, όμως εκείνος αρνείται να τη δει.Η Γη της Ελιάς: Ποιον αποχαιρετά τελευταίο και καλύτερο η Εύα;

Όλοι την αγκαλιάζουν σφιχτά, όμως ο Χρήστος παραμένει άφαντος. Ο τελευταίος άνθρωπος που αποχαιρετά, δακρυσμένη από συγκίνηση, είναι ο Στάθης. Μπορεί οι δυο τους να πέρασαν δύσκολα, να υπήρξαν εντάσεις και φασαρίες, όμως στο τέλος παρέμειναν δυο καλοί φίλοι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς : Ο Μάνος Απειλεί Με Απόλυση Τον Δημήτρη

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης, ενώ ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία, η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική μετά κι από την κουβέντα που είχε με τον Στέφανο, αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πως θα έρθει το τέλος για Πρωτόπαππα – Αυγουστίδη

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης, ενώ η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει για Ντουμπάι, αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη, στην γη της ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *