Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να την ντύσω νύφη…»

Βαρύ το κλίμα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» καθώς όλη η Αρεόπολη έχει βυθιστεί στο πένθος, αφού ο Αλέξης αφαίρεσε τη ζωή από την Μυρτάλη της οποίας τη σωρό θα παραλάβουν οι συγγενείς της

Η Μυρτάλη νύφη μέσα στο φέρετρο

Ο Μάνος ενημερώνεται από τον ιατροδικαστή ότι μπορούν να παραλάβουν τη σωρό της Μυρτάλης και το λέει και στους υπόλοιπους. Η Ιουλία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εκφράζει μια επιθυμία για την Μυρτάλη «Θέλω να την ντύσω νύφη… Δεν πρόλαβα να την καμαρώσω με νυφικό..», λέει και η Μαρίνα συμφωνεί μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

 

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος ρωτάει την Μαργαρίτα, για ποιον λόγο είχε ξεκινήσει την διαδικασία εγκλεισμού του Αλέξη στο ψυχιατρείο και εκείνη του λέει ότι η Μυρτάλη την είχε ενημερώσει για τη ζήλεια του γιου της προς τη Θεοδώρα φοβούμενη μην της κάνει κακό.

Τότε όμως ο αστυνόμος την ενημερώνει ότι ο Αλέξης έχει ομολογήσει άλλους τέσσερις φόνους εκτός της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει «έτσι.. νεκροί πέντε άνθρωποι από τα χέρια του γιου μου; Όχι, όχι! Καλύτερα να πεθάνω αυτή τη στιγμή!», φωνάζει και πηγαίνοντας στην Αθηνά της λέει για τους φόνους που διέπραξε ο γιος της «Μακάρι να πέθαινε! Ακούς; Να μην τον είχα γεννήσει ποτέ!».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: H Αργυρώ δεν δέχεται να παντρευτεί τον Αστέρη

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *