Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Δημοσθένη και Ασπασία

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Δημοσθένη και Ασπασία

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία θα περάσουν μια κρίση στην σχέση τους, στην Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Δημοσθένη και Ασπασία

 

Ποιο όμως θα είναι το μέλλον τους;

Η Ασπασία έχει ανακαλύψει την παράλληλη ζωή που έχει ο Δημοσθένης και δεν μπορεί να σηκώσει πια αυτό το φορτίο. Ο Δημοσθένης έχει μια παράνομη ζωή που έχει να κάνει με την μαφία, και αυτό δεν αλλάζει πια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης επιλέγει τον θάνατο – Η λύτρωση

Με το που το μάθει αυτό η Ασπασία, θα ξεσπάσει και θα δούμε το άλλο της πρόσωπο. Η γυναίκα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα του πει ότι δεν μπορεί να συνεχίζει να ζει μέσα σε αυτή την κατάσταση. Θέλει να ζήσει ελεύθερα και δεν αντέχει άλλο να εκτελεί τις διαταγές του άντρα της.

Από την άλλη, εκείνος παρακολουθεί την επανάσταση της Ασπασίας, χωρίς να αντιδράει, εκφράζοντας απλώς τις αντιρρήσεις του. Ωστόσο σύντομα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Τελευταία Ώρα – Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15

 

Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και χωρίζει την Ασπασία και θα τους δούμε να μένουν χωριστά για ένα διάστημα. Η απόφαση που θα πάρουν και οι δύο είναι να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πως θα είναι η ζωή του Δημοσθένη και της Ασπασίας μετά την απόφαση τους να χωρίσουν, στην Γη της Ελιάς;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *