Σασμός : Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

 

Σασμός : Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Ο Ευθύμης σκέφτεται συνεχώς τη Στέλλα καθώς κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της αισθάνεται την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το μόνο που θέλει, είναι να την κάνει δική του.Σασμός : Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Μάλιστα στην προσπάθειά του να την κατακτήσει δε σταματά τις εκφράσεις θαυμασμού του κάνοντας της ακριβά δώρα τα οποία φέρνουν τη Στέλλα σε δύσκολη θέση. Ο Τάσος βλέποντας την κόρη του προβληματισμένη αποφασίζει να αναλάβει δράση. Παράλληλα ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις.Σασμός : Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί τους φόνους που έχει κάνει

Μην μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης είναι πρόθυμος να κάνει ότι του λέει, του αναθέτει τώρα μια αποστολή. Για την ακρίβεια τον αναγκάζει να βάψει τα χέρια του με αίμα βγάζοντας από την μέση το Στέλιο.

Πράγματι, ο Βαγγέλης εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Φαρμάκη πυροβολεί τον Στέλιο με τον Ευθύμη στη συνέχεια, να θάβει το πτώμα σε ένα χωράφι.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Επιπλοκές και αιμορραγία στέλνουν την Μαρίνα στο νοσοκομείο

Έπειτα η Ντίνα ανακαλύπτει τη ματωμένη μπλούζα του Βαγγέλη και συνειδητοποιεί πως ο άντρας της κρύβει αρκετά πράγματα και αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει.

Τι θα γίνει όταν ανακαλύψει όλα αυτά που της κρύβει ο άντρα που αγαπά ;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *