Καθαρίστε συκώτι και χολή με αυτή την απλή συνταγή

 

Καθαρίστε συκώτι και χολή με αυτή την απλή συνταγή

Καθαρίστε συκώτι και χολή με αυτή την απλή συνταγή

Το Συκώτι μας ποτέ δεν ξεκουράζετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθεί να αποτοξινωθεί και να εξουδετερώσει όλες τις επιβλαβείς ουσίες που βάζουμε στον οργανισμό μας, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητο. Το συκώτι είναι πολύ ευαίσθητο στο να καταστραφεί.

 

Η παρακάτω συνταγή θα καθαρίσει το συκώτι σας, ώστε να το διατηρήσετε σε υγιή κατάσταση.

Οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι ο βασικός παράγοντας για τη δημιουργία πέτρας στη χοληδόχο κύστη, αισθήματος βάρους, κόπωσης και έλλειψης ενέργειας. Το παρακάτω ρόφημα, θα σας βοηθήσει και στην ήπια αποβολή των πετρών από τη χολή.

Διαβάστε Επίσης  Κορονοϊός: Αυτός είναι ο Σερραίος που επιμένει ότι βρήκε τη θεραπεία – «Δεν είμαι βλάκας»

 

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο οργανικά συστατικά !!

Συστατικά:

 

500 ml δροσερού, προ-βρασμένο νερό
6 φρέσκα λεμόνια
1 ολόκληρο ρίζα τζίντζερ
4 σκελίδες σκόρδο
4 φύλλα μέντας
3 κουταλιές της σούπας λινέλαιο
3 γκρέιπφρουτ
λίγο κύμινο σε σκόνη

Διαδικασία

Πρώτον, στύβουμε τους χυμούς από τα λεμόνια και τα γκρέιπφρουτ. Δεύτερον, ψιλοκόψτε, λίγες από τις φλούδες των λεμονιών (κατά βούληση), το τζίντζερ και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με το νερό.

Ας τα αφήσουμε να καθίσουν στο νερό, όσο κρυώνει, για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ σε ένα μπλέντερ, προσθέστε τη μέντα, το λινέλαιο, και το κύμινο. Τέλος, βάλτε τα υλικά από το μπολ, τις φλούδες, το τζίντζερ, το σκόρδο, και το νερό στο μπλέντερ.

Διαβάστε Επίσης  Αναιμία: Ο σπόρος που καταπολεμά την ανεπάρκεια σιδήρου

Ανακατέψτε και απολαύστε!

 

Προφυλάξεις:

*Κάποια από τα συστατικά, όπως το γκρέιπφρουτ και η μέντα μπορούν να έχουν αλληλεπιδράσεις με πολλά φάρμακα. Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συνταγή ή ζητήστε τη γνώμη του γιατρού που γνωρίζει τα συστατικά των φαρμάκων που λαμβάνετε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *