Η Γη της Ελιάς: «Ειρήνη, είμαι ο αδελφός σου…»

Κι όμως, η αλήθεια δε θα αργήσει να σκάσει σαν κεραυνός… Ο Φίλιππος κάποια στιγμή θα λυγίσει και θα ομολογήσει όλη την αλήθεια στην Ειρήνη, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Οι δυο τους δένονται πάρα πολύ και ο Φίλιππος αισθάνεται τεράστια πίεση που τόσο καιρό δε μπορεί να μοιραστεί μαζί της την αλήθεια.

Η Ειρήνη δεν έχει ιδέα πως οι δυο τους συνδέονται με αυτόν τον τρόπο. Παρόλο που η Ασπασία και η Χάιδω έχουν επαναπαυθεί με το γεγονός πως τα παιδιά τους κάνουν παρέα, η βόμβα θα σκάσει και δε θα είναι τίποτα ξανά το ίδιο, για κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: επόμενα επεισόδια 36-39 από 11/12 ως 14/12

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση ξεφεύγει… Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Φίλιππος φωνάζει στην Ειρήνη πως όχι απλώς είναι αδέλφια, αλλά αισθάνεται έντονα για εκείνη και τη νιώθει πλάι του, σα να είναι η Στέλλα, η χαμένη του αδελφή!

Η Ειρήνη θα μείνει άναυδη! Πάνω που τα βρήκε με την Ασπασία, ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Η Ασπασία θα την παρακαλέσει να μη πει τίποτα στον Δημοσθένη, γιατί όλα θα τελειώσουν..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

Μη μπορώντας να αντέξει αυτό το σοκ, η Ειρήνη απομακρύνει από κοντά της τον Φίλιππο και αλλάζει σελίδα στη ζωή της, στην γη της ελιάς. Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της σκληρής αποκάλυψης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *