Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

 

Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

Η Αμαλία προσπαθεί να δεθεί με τη βιολογική της μητέρα, την Βάσω, παρόλο που δεν υπάρχει ιδιαίτερη χημεία, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

Φυσικά, δε γνωρίζει ότι η γυναίκα αυτή είναι “βαλτή” από την Βικτώρια..

Ο Χρηστίδης, θέλοντας να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, τηλεφωνεί στην Αμαλία και της αποκαλύπτει πως είναι ο βιολογικός της πατέρας! Η Αμαλία, καταρρακωμένη, πηγαίνει στο σπίτι της Βάσως και την ρωτάει ευθέως αν τη γέννησε ή όχι.Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 105 , 106 , 107 , 108 , 109

Εκείνη τη στιγμή, η Βάσω λυγίζει, την κοιτάζει στα μάτια και της εξομολογείται όλη την αλήθεια: “Δεν είμαι η μητέρα σου Αμαλία. Η Βικτώρια με πίεσε να σου πω ψέματα, έστησε όλη αυτή την πλεκτάνη για να κλείσει στόματα…”, της λέει.

Η Αμαλία λυγίζει, η Βάσω προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά το χτύπημα αυτό της τσακίζει την καρδιά, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Πώς να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά από τόσα ψέματα;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια στην Εύα

Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια της αποκαλύπτουν πως ο πατέρας της είναι ο Χρηστίδης και πως όλα τα έκαναν, για να μη την πληγώσουν. Εκείνη, όμως, απομονώνεται στο δωμάτιό της και κόβει κάθε επαφή μαζί τους…

Φυσικά, όλοι προσπαθούν να της κρατήσουν κρυφή την βιολογική της μητέρα, δίχως αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και όλα θα γκρεμιστούν στο σπίτι των Μπουραντάδων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *