Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 176 στις 22/5/2023
Επεισόδιο 176
Δευτέρα

Σε κατάσταση αμόκ ο Αλέξης τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και στη συνέχεια δέχεται απανωτά χτυπήματα καθώς ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο γιος είναι κατά συρροή δολοφόνος καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στην Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει ενώ η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 177 στις 23/5/2023
Επεισόδιο 177
Τρίτη

Στο χωριό οι κάτοικοι έχουν μείνει άναυδοι από τις εξελίξεις. Ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα. Ο Στάθης που αγαπάει βαθιά την Ιουλία παραμερίζει εγωισμούς και της τηλεφωνεί για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.

Η ζεστασιά και η αγάπη του πλημμυρίζουν την διαλυμένη Ιουλία που αδυνατεί να διαχειριστεί το χαμό της ανιψιάς της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Στέφανο για το θάνατο της Μυρτάλης κι αυτός επιστρέφει για λίγες μέρες στην Αρεόπολη θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και Στάθης

Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένω να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 178 στις 24/5/2023
Επεισόδιο 178
Τετάρτη

Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει την Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει το λόγο για αυτή την συγκάλυψη.

Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης. Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στην νεκρώσιμη ακολουθία εκτός από την Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στην Μυρτάλη όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από το Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται το γιο της στο κρατητήριο. Αυτά που θα του πει, μέσα στην παραφροσύνη του, κομματιάζουν την ψυχή του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 179 στις 25/5/2023
Επεισόδιο 179
Πέμπτη

Μετά απ’ αυτό ο Αλέξης συνειδητοποιώντας τι έχει κάνει και βουτηγμένος στις ενοχές αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειές.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά το χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με το Μάνο κάνουν ότι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σταύρος: «Το διέγραψα κι απελευθερώθηκα, είμαι ήσυχος»

Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για τον ύποπτο ρόλο του Δημοσθένη. Στο μεταξύ από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στα αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί την αδερφή του να έχει το νου της.

Η Βασιλική λοιπόν αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 180 στις 26/5/2023
Επεισόδιο 180
Παρασκευή

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και υπό το βάρος των ενόχων της υποβάλει την παραίτησή της. Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης και οι αναμνήσεις τον κατακλύζουν.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δε συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία εξοργισμένη προσπαθεί να την απομακρύνει από την επιχείρηση τους.

Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα απ’ τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Αθηνά της συμπαραστέκεται σε όλα σαν αδερφή και την συνοδεύει στην καύση του σορού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης ενώ ο Ορέστης γνωρίζει τη Δήμητρα στο καφενείο.

Η Ισμήνη μαθαίνει για το χωρισμό του Χρήστου από την Εύα και επιμένει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπαθείς να του μιλήσει προτού φύγει από τη Μάνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *