Νίκος Πολυδερόπουλος: Έτοιμος για το επόμενο βήμα με την αγαπημένη του!

 

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έτοιμος

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έτοιμος για το επόμενο βήμα με την αγαπημένη του!

Ο γοητευτικός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος έχει βρει τοv έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του Βαλασίας Συμιακού και κάνει όνειρα για το κοινό τους μέλλον

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, τον οποίο βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο ρόδο», πρόσφατα ολοκλήρωσε τις παραστάσεις με το έργο «Ποντικοπαγίδα», σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή, που έριξε αυλαία μετά από τρία χρόνια.

Έπειτα από έναν επιτυχημένο χειμώνα στα επαγγελματικά του, έχει περισσότερο χρόνο να διαθέσει στην αγαπημένη του Βαλασία Συμιακού, με την οποία διανύουν τον τέταρτο χρόνο σχέσης. Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν μοιραστεί προσωπικές στιγμές. Ωστόσο, ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις του, αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Άρχισαν τα όργανα – Με ποιον παίκτη τσακώθηκε άγρια;

«Είμαι σε μια φάση της ζωής μου στην οποία θα μπορούσα να γίνω πατέρας», παραδέχθηκε. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας όπου και κατοικεί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019. Η Βαλασία μπορεί να είναι πανέμορφη σαν μοντέλο, όμως δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος και ασκεί το επάγγελμα της λογοθεραπεύτριας.

Διαβάστε Επίσης  «Κάνε γονείς να δεις καλό»: Πρεμιέρα με ευτράπελα – Ο γαμπρός το σκάει από την εκκλησία

Η έλευση της πανδημίας του κορωνοϊού και η καραντίνα στάθηκαν αφορμή ώστε οι δυο τους να δοκιμάσουν τη σχέση τους μέσα από τη συγκατοίκηση, γεγονός που αποτέλεσε και το crash test του έρωτά τους, το οποίο αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένο.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια του Νίκου Πολυδερόπουλου, εκτός από τις καλοκαιρινές διακοπές που ονειρεύεται με την αγαπημένη του, έχει κλείσει τη συμμετοχή του στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, στο θέατρο «Ακάδημος», με τους Ευγενία Δημητροπούλου, Θανάση Κουρλαμπά και Θοδωρή Κατσαφάδο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *