Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια 136 , 137 , 138 : . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA Ο Παράδεισος των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 136 στις 15/5/23
Επεισόδιο 136
Δευτέρα
Στο σπίτι των Μπουραντάδων υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό και δυστυχώς οι συνέπειες για κάποιους θα είναι πολύ άσχημες. Στην εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος της Γεωργίας οι συγγενείς και οι καλεσμένοι έχουν μείνει μουδιασμένοι μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα.

Ο Πάρης προσπαθώντας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την Γεωργία, βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε δυσμενή θέση εξαιτίας του παρελθόντος του… Απ’ την άλλη ο Αποστόλης μοιάζει αποφασισμένος να φτάσει το θέμα με το σπίτι στα άκρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο ψέμα της Ισμήνης στην Βασιλική

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 137 στις 16/5/23
Επεισόδιο 137
Τρίτη
Ο Δημητράκης πιέζει τη Γεωργία για να γίνει ο γάμος και την απειλεί ότι θα την κάνει βούκινο αν δεν υποχωρήσει. Η Βικτώρια αμφισβητεί την αγάπη της Αντιγόνης για την Αμαλία και τον Άγη και έρχεται σε σύγκρουσ
Η Αμαλία ζητάει από τον Μάρκο και τη Γεωργία να επιστρέψουν στον Παράδεισο των Κυριών ενώ η Μιράντα εξομολογείται στον Ντίνο ότι εξακολουθεί να τη δυσκολεύει η παρουσία της Αμαλίας στη ζωή τους. Τι δουλειά έχει η Όλγα στο Γραφείο του Χριστοφόρου και γιατί η έρευνα του Δημοσθένη δεν πηγαίνει όπως ο ίδιος θα ήθελε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Ιουλίας στην Αθήνα

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 138 στις 17/5/23
Επεισόδιο 138
Τετάρτη
Η κίνηση του Δημητράκη εναντίον της Γεωργίας, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Όλοι στέκονται στο πλευρό της. Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και στην
Μιράντα.
Ο Δημοσθένης προβληματισμένος με την εξαφάνιση του φακέλου της υπόθεσης Βλαστού, ζητάει βοήθεια από τον Σωτήρη…
Η Βικτώρια πηγαίνοντας στον Παράδεισο να πει ένα ευχάριστο νέο στην Αμαλία συναντά την Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει, ή όχι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *