Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

 

Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

 

Καθώς όλοι στο χωριό ψάχνουν για την Αυξεντία, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σταυρίνος με τη Γιάννα που πάνε στο δάσος για να βρουν κάποια στοιχεία από εκείνη.

 

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους είναι τεταμένη και οι μπηχτές που ρίχνουν ο ένας στον άλλον βαραίνουν κι άλλο το κλίμα.

Όμως εκεί στην ερημιά και εντελώς μόνοι τους κάποια στιγμή οι δυο τους έρχονται κοντά και φιλιούνται με πάθος. “Πάμε να φύγουμε μαζί, μακριά από όλους, να ζήσουμε επιτέλους το όνειρο μας.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει την αλήθεια και επιτίθεται στον Δημήτρη

Αυτό θέλαμε πάντα να κάνουμε, δεν μπορέσαμε τότε ας το κάνουμε τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά” της λέει κι εκείνη δέχεται αν και είναι μαγκωμένη για το τι θα συμβεί με το Σαράντο και την Τασούλα. Κάποια στιγμή εκείνη τραυματίζεται μες τα σκοτάδια του δάσος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα ο Σταυρίνος συναντάει την Τασούλα και της ανακοινώνει τα σχέδια του. “Τασούλα είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή μου. Με κάνεις χαρούμενο και το ξέρεις ότι είσαι μοναδικό πλάσμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Κωνσταντίνος – Ράκος η Ισμήνη

Σκέφτομαι όμως να φύγω απ’ τη Γερακιανή, να αρχίσω τη ζωή μου από το μηδέν. Όσο μένω εδώ μένει πίσω η ζωή μου και εγώ έχω όνειρα να κάνω που στερήθηκα για πολλά χρόνια”. Μόνο που εκείνη του προτείνει να τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει χαλώντας τα σχέδια που κάνουν με τη Γιάννα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *