3 tips για να τα διατηρήσετε λαμπερά τα ξανθά σας μαλλιά

 

3 tips για να τα διατηρήσετε λαμπερά τα ξανθά σας μαλλιά

3 tips για να τα διατηρήσετε λαμπερά τα ξανθά σας μαλλιά

Όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά διαπιστώνουν πως με το πέρασμα του χρόνου χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι υγιή και να δείχνουν λαμπερά. Εφόσον λοιπόν έχετε το ιδανικό για εσάς ξανθό χρώμα, χρειάζεται και να το συντηρήσετε, καθώς το ξανθό είναι απαιτητικό.

 

Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν να έχετε λαμπερά ξανθά μαλλιά όπως τα ονειρεύεστε!

 

Χαρίστε τους ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες, τις οποίες πρέπει να αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε Επίσης  Πείτε «αντίο» στα λαδωμένα μαλλιά με αυτά τα μυστικά ομορφιάς

 

Επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προιόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα. Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς, καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμάτε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

Η σωστή θερμοκρασία

Η χαμηλή θερμοκρασία κλείνει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα να σφραγίζει την υγρασία και το χρώμα, ενώ η υψηλή θερμοκρασία κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Χρυσαφένιες φυσικές ανταύγειες με απλό και φυσικό τρόπο

Καλό θα είναι μάλιστα να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με όσο πιο δροσερό νερό αντέχετε και στη συνέχεια να χρησιμοποιείτε το σεσουάρ στη ρύθμιση του κρύου αέρα. Φροντίστε προτού χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο styling με θερμότητα, να εφαρμόζετε ένα προστατευτικό προϊόν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *