Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

 

Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

Μία ανέλπιστη τροπή στη ζωή της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο φέρνει η εξαφάνιση του πιο κοντινού της προσώπου, ενώ παρόμοια συνθήκη βιώνει και ο Πέτρος.Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα συνεχίσουν στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου να ζουν σε απόσταση με τον έρωτά τους να δοκιμάζεται. Όμως θα τους ενώσει ένα ξαφνικό γεγονός και δύο εξαφανίσεις από άτομα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η Ελισάβετ μετά την μικρή αδιαθεσία που θα νιώσει με μάρτυρα την Αλεξία, θα καθορίσει αρκετές από τις επόμενες εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο. Θα συνέλθει, αλλά αργότερα ο πατέρας της θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την πείσει να την δει γιατρός, με εκείνη να το αρνείται.

Θα μηχανευτεί όμως διάφορους τρόπους και τελικά θα φτάσουν έξω από την πόρτα ενός γυναικολόγου. Μένει να δούμε αν επαληθευτούν τα spoiler για την μεγάλη ανατροπή, με την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ. Γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό θα μας βάλει σε άλλη ρότα για τη συνέχεια της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

 

Το μυστήριο με τις δύο εγκυμοσύνες στο Μαύρο Ρόδο: Θα γίνει τελικά μπαμπάς ο Πέτρος;

Όμως η Ελισάβετ ζει παράλληλα και ένα δεύτερο μικρό δράμα. Γιατί και την εγκυμοσύνη ως δράμα θα την αντιμετωπίσει αρχικά. Ξαφνικά η θεία της Αυξεντία εξαφανίζεται από το μοναστήρι. Η υγεία της είναι κλονισμένη και όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν τι έχει συμβεί.

Η Φιλαρέτη μαζί με την Κασσιανή, αλλά και τον Σαράντο με τον Γεράσιμο θα κάνουν τα πάντα για να την βρουν. Θα έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια αλλά η Αυξεντία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Θα έχει ξεχάσει το παρελθόν της και θα ζει μόνιμα σε μία περίεργη κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος, αναζητά όπως και όλη η οικογένειά του την Κύρα. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Οι υποψίες είναι δύσκολο προς το παρόν, να πάνε στον Βίκο.

Ακόμη και η Αλεξία αρχικά, δεν τον υποπτεύεται. Εδώ θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Είναι τελικά νεκρή η Κύρα, ή ο Βίκος που την απείλησε με το όπλο, την έχει απαγάγει για να την φοβίσει.

Ο Θέμης Καστρινός – Λεωνίδας Κακούρης βάζει όμως στο στόχαστρο των ερευνών του τον Βίκο και το μυστήριο θα λυθεί σε λίγο καιρό. Και αν λυθεί αυτό, θα φτάσουμε κοντά και στην αποκάλυψη της αλήθειας για τον ρόλο του Βίκου στην δολοφονία της Αγγελικής.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *