Η Γη της Ελιάς – Χαμός στο καφενείο: «Είστε τιποτένιοι»

Τα όρια θα ξεπεράσει για μια ακόμη φορά η Αρετή, η οποία τα βάζει με όλους μέσα στο καφενείο, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως, όταν η Αρετή βλέπει μέσα στο καφενείο δύο ανθρώπους που μισεί.

Η Εύα είναι έτοιμη να φύγει στο Ντουμπάϊ για δουλειά και ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα νέα. Στενοχωριέται που αφήνει πίσω της τον Χρήστο και τη Μάνη, αλλά δυστυχώς δεν έχει άλλη επιλογή.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη κατηγορεί ευθέως την Αθηνά

Ο Στάθης την συναντάει μέσα στο καφενείο και οι δυο τους αναπτύσσουν μία πολύ όμορφη κι ευχάριστη συζήτηση. Κουβεντιάζουν παρέα για τα σχέδιά τους και η Εύα τον παίρνει μια ζεστή αγκαλιά, λέγοντάς του ότι τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές.

Την όμορφη αυτή σκηνή θα διακόψει η Αρετή, η οποία θα τους δει από μακριά και θα μπει έξαλλη στο καφενείο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Μόλις τους δει αγκαλιά, θα αρχίσει να φωνάζει ότι είναι απαράδεκτοι και τιποτένιοι!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στους τρεις και ο Στάθης θα της μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Η Αρετή δείχνει πως έχει ξεφύγει και η ψυχολόγος σηκώνει τα χέρια ψηλά για ακόμη μια φορά.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *