Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα τραβάει βίντεο – Τι σχεδιάζει;

Άλλος ένας επικός καβγάς – στη μέση του δρόμου – μεταξύ Αρετής και Ιουλίας έρχεται. Την όλη σκηνή τραβάει με την κάμερα του κινητού της η Χρυσούλα, η οποία έχει κάτι ύπουλο στο μυαλό της, στη Γη της Ελιάς.

Πιο συγκεκριμένα η Αρετή μετά το χωρισμό του Στάθη με την Ιουλία κάνει όνειρα με το άρρωστο μυαλουδάκι της ότι μπορεί και πάλι να σμίξει με τον πρώην σύζυγο της.

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα τραβάει βίντεο – Τι σχεδιάζει;
Χαίρεται τόσο πολύ που χώρισε ο Στάθης και δεν κρύβει τη χαρά της στους γύρω της. Μάλιστα επιστρατεύει και την Χρυσούλα ζητώντας της να κάνει ότι μάγια ξέρει προκειμένου να μην τα ξαναβρούν ποτέ στο μέλλον η Ιουλία με τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Όταν κάποια στιγμή η Αρετή θα συναντήσει τυχαία στο δρόμο την Ιουλία θα της αρχίσει πάλι τις κατάρες και θα είναι πολύ επιθετική μαζί της. Αλλά και η Ιουλία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να της χαριστεί. Θα της απαντήσει ανάλογα προκαλώντας έναν τρικούβερτο καβγά. Τις φωνές τους θα ακούσει η Χρυσούλα που εκείνη την ώρα τυχαίνει να βρίσκεται πολύ κοντά τους.

Η πονηρή χαρτορίχτρα κρύβεται για να μη τη δουν και με την κάμερα του κινητού της καταγράφει τη σκηνή του καβγά των δύο γυναικών. Το βίντεο που έχει πλέον στα χέρια της σκέφτεται να το αξιοποιήσει ανάλογα. Θέλει να τις ρεζιλέψει σ’ όλη τη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *