Σασμός: Ο Μαθιός είναι έτοιμος για όλα

Ο Μαθιός πηγαίνει στη συνάντηση με τον Ευθύμη έτοιμος για όλα, όμως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον προετοιμάσει για τον τρόπο με τον οποίο, τον αντιμετωπίζει ο Φαρμάκης. Τον κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και του λέει στα ίσια ότι ξέρει την αλήθεια, ότι δηλαδή αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Αυτή η κουβέντα μόνο αρκεί για να επιβεβαιωθούν όλοι οι φόβοι του Μαθιού και να βυθιστείς σε ένα εφιαλτικό δίλημμα, από το οποίο κανείς δεν μπορεί να τον βγάλει.

Ξέρει πια ότι ο Ευθύμης μίλησε στην Βασιλική και πως επιστρέφοντας στο σπίτι θα κληθεί να της δώσει απαντήσεις, οι οποίες θα διαλύσουν τη ζωή τους για πάντα. Σε δίλημμα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, βρίσκεται όμως και ο Αστέρης, ο οποίος προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε μια τάξη, απομονωμένος στο σπιτάκι του βουνού. Θέλει να πάρει αποστάσεις από την Αργυρώ, με την οποία παραμένει θυμωμένος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Θέλει να ζυγίσει μέσα του, αν τελικά θα την συγχωρέσει ή όχι. Πάντως η Άσπα αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι του, βλέποντας το πόσο χαίρεται ο Πετράκης, κάθε φορά που τον συναντά. Και ο ίδιος ο Αστέρης, όμως νιώθει τόσο ευτυχισμένος, που το παιδί αυτό μπήκε ξαφνικά στη ζωή του, που δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα χρειαστεί ξανά να ζήσει μακριά του.

Ούτε φυσικά μακριά από την Αργυρώ, με την οποία ξέρει ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο τη ζωής του. Βέβαια η Καλλιόπη, συνεχίσει να τους βάζει εμπόδια και αυτή τη φορά υποψίες της περί εγκυμοσύνης, καταφέρνουν να αναστατώσουν και τον Παύλο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία άλλαξε γνώμη για τον γάμο της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *