Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

Το νέο ψέμα που έχει σκηνοθετήσει ο Γεράσιμος καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, όταν ο γιατρός που εξετάζει τον άνθρωπο του στο νοσοκομείο λέει στον Σταυρό και τον Ανδρέα, ότι η πληγή στο μπράτσο του προκλήθηκε πριν από λίγες μόλις ώρες. Συνεπώς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ο Αντρέας μερικές μέρες πριν, στο σπίτι του Δαμιανού, αλλά προφανώς κάποιος τον έβαλε να πάρει επάνω του την ευθύνη. Τον οδηγούν στο τμήμα ώστε να τον ανακρίνουν και να τον κάνουν να παραδεχτεί την αλήθεια.

Όμως εκεί συναντούν την Ειρήνη, η οποία θέλει να ευχαριστήσει τον Σπύρο, για όσα έκανε, προκειμένου να συλληφθεί ο δολοφόνος του άντρα της. Μόλις βλέπει τον ύποπτο που φέρνουν με χειροπέδες για κατάθεση, αναγνωρίζει αμέσως αυτόν που της έφερε το δήθεν γράμμα του Κοσμά, μερικές εβδομάδες πριν και ξεσπά οργισμένη. Τον ρωτάει ποιος τον έβαλε να την κοροϊδέψει και απαιτεί απαντήσεις που κανείς δεν μπορεί για την ώρα να της δώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα καταρρέει στο άκουσμα του θανάτου του Γεράσιμου

Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος κανονίζεις τις τελευταίες λεπτομέρειες της διαφυγής του Θοδωρή στο εξωτερικό, ενώ ο Δημήτρης συνεχίζει να ψάχνει τον αληθινό δολοφόνο, σίγουρος πια ότι πίσω απ’ όλο αυτό κρύβεται κάτι πολύ πιο μεγάλο από ότι φανταζόταν. Πηγαίνει στο νεκροταφείο, εκεί όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με την ταυτότητα του Κοσμά, και εκεί συναντά την τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια. Της δείχνει την φωτογραφία του Κοσμά κι αυτή τον θυμάται αμέσως και του λέει ότι είχαν έρθει στο νεκροταφείο με ένα νεαρό, με τον οποίο στη συνέχεια μπήκαν στο λεωφορείο.

Ξετυλίγοντας το νήμα της ιστορίας, ο Δημήτρης ζήτα να δει το υλικό από τις κάμερες του λεωφορείου που περνάει από την περιοχή και αντικρίζει τον αδερφό του να κάθεται δίπλα στον πατέρα της Άννας. Κλονισμένος αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και όταν επισκέπτεται το εργοστάσιο στο οποίο έγιναν όλα, τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους και όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες περνούν σαν εικόνες μπροστά από τα μάτια του.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα

Η Άννα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο μεταξύ προσπαθώντας να κλείσει τις πληγές της και να κοιτάξει μπροστά, βρίσκει το σπίτι στο οποίο αυτή και ο Δημήτρης θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί. Ενθουσιασμένη τον παίρνει τηλέφωνο να του το ανακοινώσει και εκείνος βλέπει το όνομα της την οθόνη του κινητού και δακρύζει.

Ανήμπορος να μιλήσεις την ακούει απλώς να του λέει, όλο χαρά ότι τον περιμένει για να βάλουν μαζί τις υπογραφές και κλείνει το τηλέφωνο. Τώρα πια ξέρει ότι ο αδερφός του σκότωσε τον Κοσμά και ο πατέρας του κάλυψε τα ίχνη του και συντετριμμένος, γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του, που έγιναν στάχτες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *