Η Γη της Ελιάς: Δεν θα δούμε γάμο Στάθη-Ιουλίας φέτος

Ιουλία & Στάθης έρχονται ξανά κοντά.
Μπορεί να έχουν σκοτωθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον έρωτά τους. Και οι δύο έβαλαν μπροστά τους τον εγωισμό και κατάφεραν να χωρίσουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει αυτό;

Ο θάνατος της Μυρτάλης είναι ένα κομβικό σημείο για τη σχέση τους, καθώς η Ιουλία καταρρέει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και βιώνει έναν απίστευτο πόνο. Θρηνεί και έχει παράλληλα και τύψεις γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για τη Μυρτάλη που την είχε σαν κόρη της στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τινάζει στον αέρα την ταβέρνα

Ο Στάθης, από την άλλη, όσο σκληρός και περήφανος είναι, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο είναι ευαίσθητος και συμπονετικός.

Έτσι μ’ αυτή την τραγική αφορμή το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά. Μάλιστα σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Ισίδωρος, ο οποίος έχει κάνει στροφή στις απόψεις του για τον Στάθη και όχι μόνο θα δείξει ανοχή, αλλά θα καλοδεχτεί την επιστροφή του τόσο στη ζωή της Ιουλίας όσο και στον επαγγελματικό τους τομέα. όσο για τον γάμο που σχεδίαζαν, τα πλάνα τους αλλάζουν και μεταφέρονται για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 37-38-39-40

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *