Σασμός: Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο – Πάω να παραδοθώ

Σασμός: Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο – Πάω να παραδοθώ

 

Η γυναίκα του Μαθιού Σταματάκη ζει τον χειρότερο εφιάλτη της. Σασμός: Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο – Πάω να παραδοθώ

O άντρας που αγάπησε και στήριξε όσο κανέναν, αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένας προδότη από της έκρυβε τόσο καιρό τη μεγαλύτερη αλήθεια που αναζητούσε.

Το περιοδικό Tv24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την την συγκλονιστική αυτή στιγμή που έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Τα λόγια του Ευθύμη Φαρμάκη επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Παρά τα συναισθήματά της, η Βασιλική νιώθει τουλάχιστον προδομένη και δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά της τον άντρα που πριν λίγες ημέρες της ορκιζόταν αιώνια αγάπη, πίστη και ειλικρίνεια.

Μόνη πλέον, προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια λογική σειρά και να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά ο Μαθιός δεν φαίνεται έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως οι ζωές τους θα χωριστούν έτσι απλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πίστεψες ήταν όλο μια καλοστημένη απάτη;»

«Τι θέλεις πάλι εδώ στην πόρτα μου, Μαθιό; Φύγε από μπροστά μου. Δεν θέλω ούτε να σε βλέπω», θα του πει όταν εκείνος εμφανιστεί ξανά απέναντί της για να της μιλήσει.

Ομως η Βασιλική δεν θα θέλει να ακούσει ούτε λέξη παραπάνω. «Κοιμόμουν τόσο καιρό με έναν δολοφόνο», θα του πει και θα τον πληγώσει ακόμα περισσότερο.

Η επόμενη μέρα στη σχέση τους, όπως θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του «Σασμού», για εκείνον θα είναι ακόμα χειρότερη αφού η Βασιλική δεν θα διστάσει να τον διώξει από το σπίτι, το μέρος που συνέχιζαν να κάνουν τόσα όνειρα.

Ο Μαθιός πριν κλείσει για πάντα η πόρτα πίσω του, θα της πει: «Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο. Πολλές φορές προσπάθησα να σου μιλήσω, να σου πω την αλήθεια αλλά φοβόμουν να μη σε χάσω. Τώρα λοιπόν που σε έχασα οριστικά και δεν έχω σε κάτι άλλο να ελπίζω, θα πάω να παραδοθώ».

Η Βασιλική κλείνει την πόρτα χωρίς να ξέρει αν το εννοεί. Ο Μαθιός μένει μετέωρος για λίγα λεπτά και ξεκινάει με προορισμό το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς. Εκεί που ο Αντώνης Φραγκιαδάκης προσπαθεί να λύσει τον μεγάλο γρίφο πίσω από το παρατημένο όπλο που έφτασε στα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο θάνατος που συγκλονίζει τους Βρουλάκηδες

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια;
Η αναστάτωση και η κακή διάθεση της Βασιλικής από κανέναν δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Ολοι στο χωριό θα τη βλέπουν να κυκλοφορεί μόνη, χαμένη στις σκέψεις της αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς της συμβαίνει.

Ο Νικηφόρος θα είναι ο πρώτος που θα τη ρωτήσει τι έχει συμβεί και μάλιστα θα ανησυχήσει που δεν θα βλέπει στο σπίτι τον Μαθιό, αλλά εκείνη πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία.

Δεν είναι έτοιμη να του μιλήσει και δεν ξέρει αν θα το κάνει, αφενός γιατί ο γιος της είναι απόλυτα δεμένος με τον Μαθιό και αφετέρου γιατί είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του που έχασε τόσο ξαφνικά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *