ΕΡΤ – Ερμής: Ο πρώτος Έλληνας εικονικός παρουσιαστής ειδήσεων

ΕΡΤ – Ερμής: Ο πρώτος Έλληνας εικονικός παρουσιαστής ειδήσεων

Η ΕΡΤ πρωτοπορεί συστήνοντας μας τον πρώτο Έλληνα εικονικό παρουσιαστή ειδήσεων με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Ερμής.

Το επόμενο βήμα έκανε η ΕΡΤ

Αν και σε άλλες χώρες τέτοιοι παρουσιαστές υπάρχουν, η ΕΡΤ έκανε το επόμενο βήμα στην Ελλάδα και μας γνώρισε τον Ερμή, τον εικονικό παρουσιαστή, ο οποίος ανέλαβε να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην ΕΡΤ, το υπερσύγχρονο Στούντιο 4 καθώς και ορισμένα στοιχεία για την ΕΡΤ και το ERTNEWS ενόψει του ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς

«Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ που θα φιλοξενηθεί το ντιμπέιτ» ήταν τα πρώτα λόγια του «Ερμή», ο οποίος υποστήριξε ότι «εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω έναν πιλότο εκπομπής».

Στη συνέχεια ο «Ερμής» παρουσίασε κάποια στοιχεία για το ERTNEWS λέγοντας «το κάνω χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ικανότητα των στελεχών της ΕΡΤ».

Κλείνοντας ο πρώτος εικονικής παρουσιαστής ειδήσεων στην Ελλάδα είπε: «Σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη, τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου, καλό απόγευμα».

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

ΕΡΤ – Ερμής: Ο πρώτος Έλληνας εικονικός παρουσιαστής ειδήσεων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *