Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

 

Ο Σαράντος ανακαλύπτει ότι πίσω από τα mails βρίσκεται η Πολυξένη και σπεύδει στον Λευτέρη να του το πει.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, βρε Λευτέρη. Γιατί να μου στέλνει τέτοια μέιλ η Πολυξένη, και μάλιστα ανώνυμα; Τι προσπαθεί να πετύχει;», απορεί, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία της Όλγας που στήνει αυτί.Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι, στην προσπάθειά της να με εκδικηθεί, στήνει διάφορα κόλπα για να με μπλέξει. Ίσως δεν της έφτασε το κακό που προκάλεσε με το διαγωνισμό και αποφάσισε να με δείξει και για ένοχο στην εξαφάνιση του πατέρα σου.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει 5-6: μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα

Δεν μου κάνει εντύπωση…Σκαρφίζεται διάφορα, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, για να μου πάρει χρήματα μέσω εκβιασμών…», του απαντά ο Λευτέρης. «Σοβαρά τώρα; Κι έφτασε μέχρι εκεί;», ρωτά ο Σαράντος αδυνατώντας να τον πιστέψει, όμως εμφανίζεται η Όλγα και επιβεβαιώνει τα λόγια του.

«Εννοείται! Για τη μάνα μου μιλάμε!». Ο Λευτέρης της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της, αλλά η νεαρή έχει να πει κι άλλα. «Η μάνα μου, μου είχε πει ότι αν τη χωρίσει ο Λευτέρης, θα τον κάψει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης έντρομος ξεσκεπάζει τον Γεράσιμο

Από τότε που ανακάλυψε πως ο Λευτέρης είχε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό με την Ελισάβετ, είχε πει, ότι αν δεν τα δώσει μόνος του, θα του τον αδειάσει αλλιώς…», συνεχίζει κοιτώντας τον Σαράντο, ενώ ο Λευτέρης τα χάνει….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *