Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μαργαρίτας στη σειρά

Τον έλεγχο θα χάσει η Μαργαρίτα, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Το φινάλε της σεζόν θα βρει κάποιους πρωταγωνιστές ευτυχισμένους, ενώ άλλους βαθιά πληγωμένους. Η Μαργαρίτα θα υποφέρει αρκετά, με αποτέλεσμα ο τρίτος κύκλος επεισοδίων να την βρίσκει πολύ αλλαγμένη, εσωτερικά..

Δυστυχώς, οι φόβοι της για τον γιο της, επιβεβαιώνονται. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του και δολοφονεί την Μυρτάλη εν ψυχρώ. Μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, ζητά για πρώτη φορά, βοήθεια από τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Η Μαργαρίτα, αντί να τον βοηθήσει, τον οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα. Τότε είναι που η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια και συνειδητοποιεί πως τόσο καιρό μεγάλωνε ένα φρικτό τέρας!

Τελευταία Spoilers θέλουν τον Αλέξη να αυτοκτονεί στη φυλακή. Όπως και να’χει, για την Μαργαρίτα θεωρείται ήδη νεκρός, μετά από όλα όσα έκανε. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Η ίδια κατηγορεί την εαυτό της για όλα, αρνείται να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα και αποσύρεται..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένας θάνατος στοιχειώνει τον Κωνσταντίνο

Στο τέλος της β’ σεζόν θα δούμε μια Μαργαρίτα πληγωμένη, δυστυχισμένη, που μόνο οργή κουβαλάει μέσα της, στην γη της ελιάς..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *