Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132 , 133

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 129 , 130 , 131 , 132 , 133 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 129 στις 8/5/2023
Επεισόδιο 129
Δευτέρα
Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι.

Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να
δώσει μία ευκαιρία στην σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος.

Ο Ευθύμης αναθέτει στο Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στο Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το
στέλνει για βαλλιστική εξέταση.

Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στο γιο της και την Αργυρώ…

 

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 130 στις 9/5/2023
Επεισόδιο 130
Τρίτη
Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει επιτέλους από πού πηγάζει η προκατάληψή της.

Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης.

Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό.

Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες.

 

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 131 στις 10/5/2023
Επεισόδιο 131
Τετάρτη
Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της.

Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 132 στις 11/5/2023
Επεισόδιο 132
Πέμπτη
Η Μαρίνα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο, με μία πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη.
Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη
της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 133 στις 12/5/2023
Επεισόδιο 133
Παρασκευή
Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα που αγωνιά. Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και ξεσπά στην Καλλιόπη.

Ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πολύ στο σχέδιο του με τον Μαθιό. Ο Αστέρης έχει μια συζήτηση με τον Παύλο και σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ.
Όταν όμως της ανακοινώνει ότι θα μιλήσει στην μάνα του για τον Πετρή, εκείνη αντιδρά αρνητικά και τσακώνονται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *