Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 57 , 58

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 56 , 57 .Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 57 στις 8/5/23
Επεισόδιο 57
Δευτέρα
Οι υποψίες του Αντρέα για το Σπύρο ενισχύονται ενώ ταυτόχρονα και Σταύρος θα μάθει μία πληροφορία που θα τον οδηγήσει στο ίδιο συμπέρασμα. Έτσι, ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών μπαίνει στο στόχαστρο τους και κάθε του κίνηση ελέγχεται με πολλή προσοχή.

Ο Σταύρος και ο Αντρέας κρυφά από το Δημήτρη και την Άννα βλέπουν το υλικό από τις κάμερες του εργαστηρίου και ανακαλύπτουν ότι ο Σπύρος άλλαξε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Κοσμάς. Όσο κι αν δεν μπορούν να το πιστέψουν είναι αναγκασμένοι να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση.

Ο Δημήτρης ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέκο ο οποίος είναι πρόθυμος να του τις δώσει. Τον οδηγεί βήμα βήμα και του αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Δαμιανού.

Η Αγγελική βρίσκεται σε κίνδυνο και μόνο η έγκαιρη επέμβαση του Σταύρου θα μπορέσει να την σώσει ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη σχετικά με το Σπύρο. Μια πληροφορία θα τον συγκλονίσει. Η Νατάσα παίρνει τη Δανάη με το ζόρι σπίτι και ο Αντρέας κινδυνεύει να χάσει την κόρη του.

Ο Δημήτρης αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι ο Αλέκος έχει δίκιο για την αθωότητά του Δαμιανού. Έτσι όμως η κατάσταση περιπλέκεται αφού ο γοητευτικός εισαγγελέας απομακρύνεται από τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να μοιραστεί τις σκέψεις του με το Σταύρο και τον Αντρέα και φυσικά να τους πει όσα έμαθε από τον Αλέκο. Ούτε που του περνάει απ’ το μυαλό ότι ο Αντρέας έχει ήδη αποκαλύψει στο Σταύρο τις υποψίες του για την εμπλοκή του Σπύρου στη δολοφονία του Κοσμά.

Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν θέλει να το πιστέψει και μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν αν οι υποψίες είναι αληθινές. Το να μιλήσουν μαζί με το Δημήτρη είναι δύσκολο.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 58 στις 9/5/23
Επεισόδιο 58
Τρίτη
Η Άννα προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα της. Θα αποδειχτεί όμως ότι δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει. Η νεαρή δικηγόρος λιποθυμάει και η μεταφορά της στο νοσοκομείο τους ανησυχεί όλους. Ευτυχώς η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο γιατρός ενημερώνει το Δημήτρη ότι η Άννα δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της και πως η λιποθυμία της οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Εκείνη λίγο αργότερα του επιφυλάσσει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του ζητά να κάνουν παιδί.

Ο Δημήτρης όχι μόνο δέχεται αλλά της δίνει και το πράσινο φως μόλις βγει απ’ το νοσοκομείο να αρχίσει να ψάχνει για το σπίτι που θα στεγάσουν την οικογένεια τους. Ο Δημήτρης συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία του Κοσμά.

Μετά την μαρτυρία μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω απ’ το νεκροταφείο, οδηγείται στα γραφεία της εταιρείας αστικών συγκοινωνιών όπου ζητάει να δει λίγο τις κάμερες που υπάρχουνε στα λεωφορεία. Έντρομος ανακαλύπτει ότι ο Θοδωρής την μέρα της δολοφονίας του Κοσμά είχε μπει στο λεωφορείο και αμέσως μετά μπήκε κι εκείνος.

Σοκαρισμένος αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του σε αυτή την ιστορία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *