Μαύρο Ρόδο: Οι κηλίδες αίματος αποκαλύπτουν την αλήθεια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Κύρα να βιώνει δύσκολες στιγμές στα χέρια του Βίκου. Η Κύρα δεν έχει σταματήσει λεπτό να αναζητά την αλήθεια για την δολοφονία της κόρης της. Όμως η επιμονή της και μια πράξη που κάνει, θα θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή της. Όλα ξεκινούν όταν προσεγγίζει τον Παράσχο και του προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να της πει λεπτομέρειες για το φόνο της Αγγελικής.

Ο Βίκος ενημερώνεται γι’ αυτό το γεγονός και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Έτσι με ένα όπλο γεμάτο σφαίρες πηγαίνει στο σπίτι της και της αποκαλύπτει την εμπλοκή του στην δολοφονία της κόρης της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, θα δούμε πως από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει το μαρτύριο της γυναίκας. Συγκεκριμένα ο Βίκος δίνει εντολή στα τσιράκια του να απαγάγουν την Κύρα και να την πάνε μια βόλτα… με το αυτοκίνητο.

Παρόλο που εκείνη παλεύει να ξεφύγει από τα χέρια τους, δεν τα καταφέρνει και συνειδητοποιεί με τρόμο πως η ζωή της βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι ώρες περνούν και η Αλεξία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη γιαγιά της, αλλά μάταια. Η Κύρα δεν απαντάστις κλήσεις της με αποτέλεσμα η κοπέλα, να πηγαίνει στο σπίτι της, για να την ψάξει. Φτάνοντας όμως εκεί έρχεται αντιμέτωπη με ένα στοιχείο που την ανησυχεί ιδιαίτερα. Κηλίδες αίματος στις σκάλες

Λίγο αργότερα κι ενώ η Αλεξία αγωνιά περιμένοντας την γιαγιά της να επιστρέψει στο σπίτι, ακούει το κλειδί στην πόρτα και πιστεύει πως είναι εκείνη. Όμως κάποιος άλλος εμφανίζεται μπροστά της. Η απογοήτευση της κοπέλας είναι μεγάλη, και αρχίζει να ανησυχεί πως κάτι κακό της έχει συμβεί.

Σύντομα η Αλεξία μαθαίνει μια πληροφορία που την κάνει να υποπτεύεται ότι πίσω από την εξαφάνιση της Κύρας κρύβεται κάτι πολύ σκοτεινό. Ταυτόχρονα ο Βίκος που είναι υπεύθυνος για όλα, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την σύντροφό του, ενώ η Κύρα δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημείο ζωής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *