Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα φεύγει ταπεινωμένη

Η σύλληψη της Ελπίδας και του Παύλου για μοιχεία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο το Κιάρι. Η Ελπίδα περνά δύσκολες ώρες στο κελί της και είναι σαν το αγρίμι. Ωστόσο, φτιάχνει η διάθεσή της όταν αλιεύει από μια συγκρατούμενη της ένα μεγάλο μυστικό της Μαργέτας που θα ταράξει τα νερά. Ποιο είναι αυτό; Η σχέση της με τον Στέφανο.

Μόλις βγαίνει από το κρατητήριο και διψασμένη για εκδίκηση, βάζει μπρος το σχέδιό της. Την παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή τη φωτογραφίζει σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της. Οι εφημερίδες με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία Μαργέτας-Στέφανου τυπώνονται κι έχουν υπαινικτικό τίτλο…

Η τοπική εφημερίδα θα προκαλέσει τεράστιους κλυδωνισμούς σε όλη την περιοχή. Στο πρωτοσέλιδο φιγουράρει η φωτογραφία που τράβηξε η Ελπίδα με τον Στέφανο και τη Μαργέτα σε τρυφερές περιπτύξεις. Θα κάνει τον γύρο της περιοχής και παρά τις δυσκολίες, Θα φτάσει και στα χέρια του Ιάσωνα. Αυτός, θυμωμένος θα απαιτήσει να πάρει απαντήσεις, αλλά και σημαντικές αποφάσεις. Τη ρωτά πώς μπόρεσε να τον ντροπιάσει έτσι, όχι μόνο αυτόν αλλά και το σπίτι τους λες και είναι καμία του δρόμου!

Εκείνη φεύγει ταπεινωμένη από το σπίτι και πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας. Αργότερα μαζί με τον Στέφανο θα αναζητήσουν ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το σκανδαλώδες δημοσίευμα και τους εξέθεσε με αυτόν τον τρόπο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *