Σασμός: «Τι θέλει το παιδί της Βρουλάκαινας εδώ μέσα;»

Έξαλλη θα γίνει η Καλλιόπη, μόλις αντιληφθεί πως το παιδί της Αργυρώς βρίσκεται στο σπίτι του Μαθιού, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να βλέπει τον γιο του, χωρίς, όμως, να δίνουν δικαιώματα προς τα έξω.

Έτσι, η Βασιλική, προκειμένου να προστατεύσει τον ίδιο, αλλά και το παιδί, προτείνει στον Αστέρη να πραγματοποιεί τις συναντήσεις στο σπίτι της. Μάλιστα, η ίδια διαμορφώνει έναν μικρό και όμορφο χώρο για το μωρό με παιχνίδια, για να περνά ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα του.

Η χαρά όλων δε κρύβεται. Ο Αστέρης και ο Πετράκης περνούν υπέροχα μαζί και για πρώτη φορά χτίζεται η σχέση πατέρα και γιου. Η Βασιλική και ο Μαθιός συγκινούνται πολύ και στέκονται δίπλα στον Αστέρη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μια μέρα, η Καλλιόπη σκάει απροειδοποίητα στο σπίτι της Βασιλικής. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, βλέπει τον μικρό Πετρή στην αγκαλιά της και εξοργίζεται! Η Καλλιόπη αναγνωρίζει αμέσως το παιδί της Αργυρώς και γίνεται έξαλλη, στη σειρά Σασμός.


Η Βασιλική προσπαθεί να καλύψει το μυστικό αυτό, λέγοντας στην Καλλιόπη πως με την Αργυρώ είναι φίλες και πως της κρατάει το μωρό για βοήθεια. Η Καλλιόπη της φωνάζει πως δε θα ξανά πατήσει το μωρό το πόδι του σε περιοχή των Σταματάκηδων!

Η οργή της δε κρύβεται.. Η Βασιλική της αναφέρει πως δεν είναι σωστό να τα βάζει με ένα μικρό παιδάκι, όμως η Καλλιόπη δεν ακούει κανέναν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *