Παράδεισος Κυριών: Νεκρός ο Χρηστίδης – Ποιος τον σκοτώνει;

Ο Χρηστίδης πέφτει τελικά νεκρός, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Οι ανατροπές που έρχονται είναι σοκαριστικές. Ο Χρηστίδης κρατάει όμηρους τους γονείς της Μιράντας και απειλεί τη Βικτώρια πως εάν δε τον βοηθήσει, θα τα τινάξει όλα στον αέρα με την Αμαλία.

Η Βικτώρια προσπαθεί να καθυστερήσει την κατάσταση, αλλά η Μιράντα αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει με τους γονείς της, διότι τους ακούει τρομαγμένους στο τηλέφωνο. Δίχως δεύτερη σκέψη, ζητά από τον Ντίνο να την πάει από το σπίτι, για να ελέγξει την κατάσταση.

Μόλις το ζευγάρι φτάνει, εντοπίζει τους δύο ανθρώπους δεμένους, σε τραγική κατάσταση. Ο Χρηστίδης το έχει σκάσει κι έχει φτάσει στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Βικτώρια τον περιμένει, αλλά μαζί της βρίσκεται και ο… Γιαμαλής.

Όταν ο Χρηστίδης τον βλέπει μπροστά του, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί. Δυστυχώς, όμως, ο Γιαμαλής προλαβαίνει και ρίχνει τον Χρηστίδη νεκρό στο έδαφος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

Αιμόφυρτος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ενημερώνουν πως δε θα τα καταφέρει. Πράγματι, ο άντρας αυτός αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η ιστορία του αποτελεί παρελθόν για όλους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *