Παράδεισος Κυριών: Η Γεωργία το σκάει την ημέρα του γάμου της

Η μεγάλη μέρα φτάνει. Η Γεωργία ντύνεται νυφούλα κι όλοι συζητούν για τον γάμο της, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η ίδια είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, παρόλο που μέσα της βασανίζεται. Γνωρίζει πως αν δε παντρευτεί τον Δημητράκη, τότε θα μείνει μια ανύπαντρη μητέρα, δακτυλοδεικτούμενη στην κοινωνία.

Ο Πάρης ζητά από τον Δημητράκη να την προσέχει. Εκείνος αποπειράται να τη βιάσει, ζητά μεγαλύτερη προίκα, γκρινιάζει για το μωρό της και γενικότερα της κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη.

Η Γεωργία βυθίζεται στο κενό. Δε θέλει να τον παντρευτεί, αλλά πρέπει να το κάνει, πιέζεται αρκετά… Η μέρα του γάμου φτάνει, η Γεωργία φορά το νυφικό της και όλοι περιμένουν πως και πως στον Παράδεισο των Κυριών.

Μόλις, όμως, εμφανίζεται και βλέπει από μακριά τον Δημητράκη, το βάζει στα πόδια! Αρχίζει να τρέχει, για να ξεφύγει από τον χειρότερο εφιάλτη της. Όλοι μένουν άναυδοι! Η Πιπίτσα τραβάει τα μαλλιά της.. Ο Δημητράκης βρίζει και τρέχει να κρυφτεί από την ντροπή.

Ο γάμος δεν πραγματοποιείται. Ποιες θα είναι οι συνέπειες και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό; Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά για την Γεωργία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *