Γη της Ελιάς – Σοκάρει η Αρετή: «Ο Ορέστης οπλοφορεί, προσοχή»

Τα φρικτά λάθη του Ορέστη δε περνούν απαρατήρητα από την Αρετή, στην γη της ελιάς. Ο γυμναστής φαίνεται πως έχει κερδίσει την προσοχή των πρωταγωνιστών, λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του.

Ο Ισίδωρος του παραχωρεί το γυμναστήριο, για να στήσει μια νέα επιχείρηση, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Ο Δημοσθένης τον έχει βάλει στο μάτι και προσπαθεί να τον εξοντώσει, με κάθε κόστος.

Οι μέρες περνούν και ο Ορέστης γίνεται κομμάτι της τοπικής αυτής κοινωνίας. Μια μέρα, όμως, τα γεγονότα ανατρέπονται ξαφνικά. Η Αρετή παρατηρεί πως ο Ορέστης κουβαλά μαζί του ένα όπλο, στην γη της ελιάς.


Αμέσως τρομάζει και σπεύδει να ενημερώσει τους γύρω της πως ο άντρας αυτός κάτι κρύβει. Πώς είναι δυνατόν να οπλοφορεί μέσα σε μια τόσο ήσυχη και μικρή πόλη, όπως η Αρεόπολη;

Η Αρετή φρικάρει και αρχίζει να τον φοβάται. Ο Ορέστης, από τη μία έχει κάνει τους πάντες να φοβούνται, αλλά από την άλλη τα λάθη του αυτά τον οδηγούν στην αυτοκαταστροφή του.

Θα καταφέρει να καλύψει το όπλο του; Πώς θα καθησυχάσει τους κατοίκους της Μάνης; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *