Σασμός: Ετοιμοθάνατος και ο Μύρωνας – Καταραμένη η Άσπα

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Άσπα. Πριν καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια του Άγγελου, ο νέος της σύντροφος οδηγείται στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Ο Μύρωνας δέχεται μια σφαίρα και χάνει τις αισθήσεις του, στη σειρά Σασμός.

Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Οι άντρες του Ευθύμη ετοιμάζονται για μία μεγάλη επιχείρηση, την οποία παρακολουθεί ο Μύρωνας.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, μόλις ο Μύρων αντικρίζει τους εγκληματίες, ορμά για να τους συλλάβει. Εκείνοι οπλίζουν και τον πυροβολούν εν ψυχρώ, αγνοώντας τις συνέπειες.

Το τηλέφωνο της Άσπας χτυπά κι εκείνη παγώνει στο άκουσμα της είδησης. Αμέσως κατηγορεί τον εαυτό της, θεωρεί πως είναι καταραμένη. Ο Μύρωνας οδηγείται στο νοσοκομείο και οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα, στη σειρά Σασμός.

Θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή; Η καθημερινότητα της Άσπας αλλάζει ριζικά, μετά από αυτό το φρικτό συμβάν που ανατρέπει τα δεδομένα. Η κατάσταση ξεφεύγει και ο Μύρωνας υποφέρει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *