Η Γη της Ελιάς: «Τι έκανες μωρή, πήγες να με δηλητηριάσεις;»

Οι μέρες περνούν και η σχέση της Μυρτάλης και του Αλέξη χειροτερεύει, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης βλέπει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της και φοβάται πως θα τη χάσει. Αυτό τον κάνει να συμπεριφέρεται επιθετικά απέναντί της.

Η Μυρτάλη αναζητά τρόπους, για να φύγει όσο πιο άμεσα γίνεται. Πουλάει τα μερίδια που έχει σε ελαιοτριβείο και σε εργαστήρι καλλυντικών και βάζει στόχο να εξαφανιστεί, για να γλιτώσει. Δυστυχώς, δε τα καταφέρνει.

Μια μέρα, ο Αλέξης μπαίνει στο σπίτι με νεύρα και την χτυπάει άσχημα. Η Μυρτάλη, για να καταφέρει να ξεφύγει, αλλά και για να τον ηρεμήσει, του ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του. Δυστυχώς, εκείνος το καταλαβαίνει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Αλέξης ξεσπά άσχημα στη Μυρτάλη, ξεπερνώτας κάθε όριο, στην γη της ελιάς: «Τι έκανες ρε; Πήγες να με δηλητηριάσεις; Θες να με σκοτώσεις; Λέγε!».

Ο Αλέξης ασκεί ξανά βία στην Μυρτάλη κι εκείνη καταρρέει… Συνειδητοποιεί πως δύσκολα θα καταφέρει να φύγει από κοντά του, πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και πως κανείς δε θα καταφέρει να την σώσει.

 

πηγή

Γη της Ελιάς: «Άπλωσες τα σιχαμερά σου πλοκάμια και τον τύλιξες»

Η Γη της Ελιάς: Μάνα τη σκότωσα

Γη της Ελιάς: Έτσι θα αυτοκτονήσει ο Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης απάγει την Θοδώρα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έτσι θα σκοτώσει ο Αλέξης την Μυρτάλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *