Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έξαλλος με τα ψέματα της Μυρτάλης

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έξαλλος με τα ψέματα της Μυρτάλης

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη διανύουν μια περίεργη φάση στην σχέση τους και η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει, στην Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έξαλλος με τα ψέματα της Μυρτάλης

Η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει και λέει το ένα ψέμα μετά από το άλλο όμως ο Αλέξης θα τα ανακαλύψει και θα γίνει έξαλλος. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου παραμένει κρίσιμη και η μεταμόσχευση ήπατος είναι μονόδρομος.

 

Όσα θα δούμε σήμερα 25/4 στην Γη της Ελιάς

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λυκούργου βυθίζουν το χωριό σε θλίψη. Η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να του συμπαρασταθούν. Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου στο νοσοκομείο ταράζει την Ισμήνη, η οποία του ζητά να φύγει, αλλά εκείνος αρνείται να γυρίσει την πλάτη στον πρώην πεθερό του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 123 , 124 , 125 , 126 , 127

Στο άκουσμα πως ο Λυκούργος χρήζει μεταμόσχευσης ήπατος, πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί δότες. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική προσπαθεί να τον αποτρέψει από αυτή την απόφαση. Ο Δημοσθένης ζητά από την Ειρήνη να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης στον Πειραιά, όμως η Ασπασία της το απαγορεύει.

Η Άννα πασχίζει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά ο Ορέστης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, προχωράει στη σύνταξη της διαθήκης του έχοντας ως μάρτυρα τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε με νοιάζει με ποια βγαίνει ο Στάθης»

Πως θα εξελιχθεί αυτός ο καβγάς της Μυρτάλη και του Αλέξη, στην Γη της Ελιάς;Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έξαλλος με τα ψέματα της Μυρτάλης

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *