Παγιδευμένοι: Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει

 

Παγιδευμένοι: Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει

Παγιδευμένοι: Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει

Η είδηση ότι ο Κοσμάς είναι νεκρός πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι της Άννας. Κι ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του, ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Παγιδευμένοι!

Ο Σπύρος καλεί στο γραφείο του τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μπαίνει και η Άννα. «Θα μάθω ποιος σκότωσε τον πατέρα μου. Μη με στείλετε σπίτι», τους λέει. Όλοι ψάχνουν μέσω καμερών τις κινήσεις του Κοσμά από τη μέρα που χάθηκε.

Βλέπουν ένα βίντεο στο οποίο κρατά για 14 μέρες τον πρώην διοικητή της αστυνομίας, αυτόν που εξαιτίας του και με συνένοχο τον Σπύρο, ο Κοσμάς μπήκε άδικα φυλακή.

Ο Σταύρος ζητάει εξηγήσεις και ο Δημήτρης του λέει τι σχέση που συνδέει τους δύο άντρες μη αναφερόμενος στον πατέρα του. Καλούν τον πρώην διοικητή σε ανάκριση. «Λες να τον σκότωσε αυτός;», ρωτάει η Άννα τον Δημήτρη. «Όποιος και να το έκανε θα τον βρω. Εμπιστεύσου με», της απαντάει εκείνος.

Ο πρώην διοικητής πηγαίνει στη συνάντηση. Είναι όλοι εκεί. Όταν τον ρωτούν πού πήγε μετά την απαγωγή του, εκείνος απαντά: «Είναι δυνατόν να ανακρίνετε τον κόσμο στα εστιατόρια»;

Ο Σταύρος τότε εκνευρισμένος λέει: «Πηγαίνετέ τον στο τμήμα και ανακρίνετέ τον κανονικά». «Δεν σκότωσα κανέναν», διαμαρτύρεται εκείνος. Στο τμήμα ο πρώην διοικητής τούς αποκαλύπτει ότι έχει αποδείξεις. «Έχω κρυμμένη κάμερα στο σπίτι που δείχνει ότι ήμουν εκεί. Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει».

 

Ο Σπύρος αφήνει το κινητό του στο τμήμα για να μη δίνει το στίγμα του και τρέχει να καταστρέψει τα στοιχεία. Βρίσκει την κάμερα και την παίρνει. Μετά από λίγο φτάνει και ο Ανδρέας.

Βλέπει την πόρτα μισάνοιχτη. Μπαίνει στο σπίτι με επιφύλαξη, αλλά ο Σπύρος τον χτυπάει στο κεφάλι. Πριν χάσει όμως τις αισθήσεις του, ο Ανδρέας πυροβολεί και πετυχαίνει στον Σπύρο στο μπράτσο.

Όταν ο Ανδρέας συνέρχεται πηγαίνει στο τμήμα. Ο Σπύρος στο σπίτι προσπαθεί μόνος του να βγάλει τη σφαίρα. Στο γραφείο αλλάζει γάζα και την πετάει στα σκουπίδια. Ο Ανδρέας τη βλέπει, όπως και λίγο αργότερα βλέπει στο μανίκι από το σακάκι του διοικητή του να εμφανίζεται μια κηλίδα αίματος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *