Γη της Ελιάς: Η αντίδραση του Κουράκου στις αποκαλύψεις της Αθηνάς

Φουντώνει το ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς» με τον αστυνόμο Κουράκο να περνά από «κόσκινο» τον Αλέξη μετά τις αποκαλύψεις της Αθηνάς.

Πιο συγκεκριμένα η Αθηνά – όπως θα δούμε – μιλά στον αστυνόμο Κουράκο σχετικά με τις υποψίες που έχει για τον Αλέξη. «Γιώργη στο ατύχημα που είχαμε με το αυτοκίνητο ήταν μέσα και η Μαργαρίτα. Το θυμάσαι. Τα φρένα είχαν πειραχτεί. Υποψιάστηκα τον Αλέξη και αυτές τις υποψίες μου τις εκμυστηρεύτηκα στον Μιχάλη».

Τα λόγια αυτά τις Αθηνάς προβληματίζουν τον Κουράκο ο οποίος χωρίς να χάνει λεπτό καλεί αμέσως στο τμήμα τον Αλέξη και τον περνά από «κόσκινο». Ο Αλέξης στις ερωτήσεις που δέχεται από το Κουράκο για το ατύχημα του εισαγγελέα δηλώνει άγνοια και μάλιστα λέει ότι έχει ατράνταχτο άλλοθι καθώς εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τη Μυρτάλη.

Εν συνεχεία ο Αλέξης επιστρέφει έντρομος σπίτι του και ζητεί από την Μυρτάλη να τον ακούσει προσεκτικά. «Το βράδυ πριν σκάσει η βόμβα στο αμάξι του εισαγγελέα κι όλο το επόμενο πρωί ήμασταν συνέχεια μαζί.

Κι όλη την εβδομάδα, κι αυτή και την προηγούμενη». Η Μυρτάλη τον ρωτά γιατί είναι ταραγμένος και ο Αλέξης της εξηγεί πως τον κάλεσε νωρίτερα ο Κουράκος, στην Γη της Ελιάς, στο τμήμα και τον ρώταγε διάφορα σχετικά με το συμβάν. «Μυρτάλη είσαι το άλλοθι μου. Μη διανοηθείς να μη με καλύψεις.

Είσαι μαζί μου σε αυτό. Εσύ με έσπρωξες να το κάνω. Θα σε πάρω μαζί μου στο πάτο». Η Μυρτάλη ακούει τον Αλέξη να της μιλά και τρέμει από το φόβο της. Θέλει να «ανοίξει η γη και να την καταπιεί».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *