Παγιδευμένοι: Η Άννα ζήτα από τον Δημήτρη να κάνουν παιδί

Ο γιατρός ενημερώνει τον Δημήτρη, ότι η Άννα δεν είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της και η λιποθυμία της οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Εκείνη λίγο αργότερα, του κάνει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του λέει ότι θέλει να κάνουν παιδί. Ο Δημήτρης όχι μόνο δέχεται, αλλά της δίνει και το πράσινο φως, μόλις βγει απ’ το νοσοκομείο να αρχίσει να ψάχνει για το σπίτι που θα στεγάσουν την οικογένεια τους.

Στο μεταξύ ο Σπύρος ζητά από τον Θοδωρή να πάει να βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου.

Ο άνθρωπος του Αλέκου που παρακολουθεί κάθε τους κίνηση τον ενημερώνει και καταλαβαίνει αμέσως τι σκαρώνουν πατέρας και γιος. Παράλληλα η αδερφή του Σπύρου βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει και ανήσυχη, το πηγαίνει στην Κατερίνα. Όσο για τον Δημήτρη, συνεχίζει την έρευνα για την δολοφονία του Κοσμά.

Μετά την μαρτυρία μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω απ’ το νεκροταφείο, οδηγείται στα γραφεία της εταιρείας αστικών συγκοινωνιών, που ζητά να δει τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στα λεωφορεία.

Έντρομος ανακαλύπτει ότι ο Θοδωρής την ημέρα της δολοφονίας του Κοσμά, είχε μπει στο λεωφορείο και αμέσως μετά μπήκε κι εκείνος. Σοκαρισμένος αρχίσει να συνδέει τα γεγονότα και καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά και ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του, σε αυτή την ιστορία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *