Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο

Το θαύμα για το οποίο προσεύχονταν όλοι γίνεται και βρίσκεται ο δότης ο οποίος θα χαρίσει τη ζωή στο Λυκούργο. Όσο οι γιατροί ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μεταμόσχευση, εκείνος ζητάει επίμονα να γνωρίσεις τον άνθρωπο που δέχτηκε να του δώσει το συκώτι του, όμως εκείνος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη δρομολογεί την φυγή της απ’ την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει από την δολοφονική μανία του Αλέξη.

Κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ ώστε να μη γίνει αντιληπτή, πούλα τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθήνα, η οποία θα αγοράσει κρυφά μόνο το 10% από αυτές. Η Μαρίνα πάντως θα κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την φίλη της να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά τους, όμως εκείνη είναι αμετάπειστη.

Ο Λυκούργος μεταφέρεται άμεσα στην πανεπιστημιακή κλινική όπου θα γίνει η επέμβαση και η Χάιδω με την Ισμήνη δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα, λίγο πριν μπει ο πατέρας της στο χειρουργείο, η Ισμήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα του δότη, η οποία αποτελεί μια αληθινή έκπληξη για όλους. Παρόλα αυτά προτεραιότητα έχει υγεία του Λυκούργου, γι’ αυτό και περιμένει μέχρι η εγχείρηση να τελειώσει και οι γιατροί να την διαβεβαιώσουν, ότι όλα πήγαν καλά.

Μετά από πολλές ώρες και αφού τα νέα είναι καλά, ανακουφισμένη και απέραντα ευγνώμων στον άνθρωπο που έκανε μία τόσο σπουδαία και ανιδιοτελή πράξη, αποφασίσει να πάει να τον βρει και να τον ευχαριστήσει από κοντά. Έτσι κι ενώ ο πατέρας της αναρρώνει και επιστρέφει υγιής στο σπίτι του, εκείνη βρίσκεται στην πόρτα του δότη και χτύπα το κουδούνι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *